Επίδομα για θέρμανση και όχι μόνο για το πετρέλαιο ετοιμάζει το Υπουργείο Οικονομικών

Σύμφωνα με πληροφορίες η μεγάλη αλλαγή που προετοιμάζει για φέτος το υπουργείο οικονομικών είναι να επιδοτήσει και άλλα καύσιμα εκτός του πετρελαίου. Ειδικά για τα μεγάλα αστικά κέντρα όπου υπάρχει εκτεταμένο δίκτυο φυσικού αερίου υπήρχαν νοικοκυριά τα οποία αποκλείονταν τα προηγούμενα χρόνια γιατί θερμαίνονταν με αέριο αντί πετρέλαιο. Ωστόσο για τα αστικά κέντρα δεν αναμένονται να επιδοτηθεί η θέρμανση με καυσόξυλα και pellet για περιβαλλοντικούς λόγους κάτι που δεν θα ισχύει όμως για την επαρχία.

Η επέκταση της γκάμας των επιδοτούμενων καυσίμων θα αυξήσει εκ των πραγμάτων και τον αριθμό των δικαιούχων χωρίς να αλλάξουν απαραιτήτως και τα κριτήρια με τα οποία χορηγείται. Θα πρέπει όμως να γίνει η κατάλληλη επεξεργασία ώστε να θεσπιστούν τα ισοδύναμα του επιδόματος για πετρέλαιο, για το φυσικό αέριο και τα υπόλοιπα καύσιμα για την θέρμανσης των νοικοκυριών.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Οκτώβριος, 2020, 2:27 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr