Παναγιώτης Κώττας » Ναυταθλητικό κέντρο Καστοριάς.Τα μεγάλα έργα χρειάζονται πολιτικό όραμα»

 
Επειδή τα μεγάλα έργα χρειάζονται όραμα για τον τόπο, πολύ περισσότερο δε προετοιμασία που πρέπει να προηγηθεί, θα ήθελα να θυμίσω στη διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη κα Μαρία Αντωνίου καθώς και στον Υπουργό αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη, πως για το μοναδικό αθλητικό έργο στη βόρεια Ελλάδα που κλειδώνει έτσι ώστε να υλοποιηθεί, οι βάσεις του έχουν μπει από την Περιφερειακή αρχή Καρυπίδη το 2017.
Το έργο δεν είναι άλλο από τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση του Ναυταθλητικού κέντρου στην Καστοριά όπου η ωρίμανση των μελετών του ανατέθηκε στην ΑΝΚΟ με την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας στις 18 Σεπτεμβρίου 2017.
«Αγαθά κόποις κτώνται» και απαιτούν πολιτικούς με όραμα και πραγματική αγάπη για τον τόπο.
Άνθρωποι της κωπηλασίας θυμούνται πολύ καλά τις συσκέψεις που είχαν γίνει παρουσία του τότε Περιφερειάρχη Θόδωρο Καρυπίδη και της ΑΝΚΟ για προτάσεις έτσι ώστε να συμπεριληφθούν στις μελέτες.
Μαζί με την ευχή προς τη νέα Περιφερειακή και Δημοτική Αρχή για γρήγορη ένταξη του έργου στην τρέχουσα χρηματοδοτική περίοδο, καταθέτω και την πρόσκληση της προαναφερόμενης Συνεδρίασης.
Παναγιώτης Κώττας
Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας
Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας – Τουρισμού.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Οκτώβριος, 2020, 8:47 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr