Σημαντικές παρεμβάσεις στη Πεντάβρυσο.  Επίλυση χρόνιων προβλημάτων από το Δήμο Καστοριάς σε κάθε Δημοτική Ενότητα.

Δ.Τ – Αντικατάσταση παλαιών και καμένων λαμπτήρων στο κτίριο του Γυμνασίου Πενταβρύσου και στο γήπεδο μπάσκετ, με σύγχρονες λάμπες LED,  με συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου και του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καστοριάς, Λάζαρου Ζήση.

Τοποθέτηση προστατευτικών κάγκελων στον αύλειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Πενταβρύσου, με συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Πολεοδομίας & Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας, Τριαντάφυλλου Παπαδόπουλου.

Ο Δήμος Καστοριάς, σε διαρκή συνεννόηση και συνεργασία με τα Προεδρεία των Τοπικών Κοινοτήτων, καταβάλλει καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση χρόνιων αιτημάτων και προβλημάτων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Οκτώβριος, 2020, 8:40 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr