O Πασχάλης Οικονομίδης απαντά στον Παναγιώτη Κώττα για το Ναυταθλητικό κέντρο

Πασχάλης Οικονομίδης : 

Κύριε Παραρά,

διαβάζω στο blog σας alphaFM  τις δηλώσεις του κ. Π. Κώττα για το Ναυταθλητικό κέντρο Καστοριάς, ότι τα μεγάλα έργα χρειάζονται πολιτικό όραμα και δεν μπορώ να μη τις σχολιάσω.

Κατ΄ αρχάς θα σημειώσω ότι ο αιρετός δεν σημαίνει ότι αυτόματα γίνεται και πολιτικός, με όλη την σημασία και ευρύτητα του όρου.

Θεωρώ τον σχολιασμό του τουλάχιστον ατυχή για να μη πω υποβολιμαίο, με σκοπό να μειώσει την απόφαση για την υλοποίηση επιτέλους του Ναυταθλητικού μας κέντρου. Τώρα!!!

Επί σημερινής Κυβέρνησης και Περιφερειακής αρχής!!!

Όχι βέβαια επί δικής του Περιφερειακής θητείας και κεντρικής κυβέρνησης.

Μιας ολόκληρης πενταετίας αδράνειας που εξαντλήθηκε μόνο οραματικά και με ευχολόγια.

Ας μας πει επιτέλους ο κ. Κώττας ένα μεγάλο έργο, ΕΝΑ, που ξεκίνησε και τέλειωσε στα πέντε χρόνια της δικής του Περιφερειακής αρχής.

Ας μας πει για το Φράγμα του Νεστορίου που παρέμεινε βαλτωμένο όλο αυτό το διάστημα. Για την σήραγγα της Κλεισούρας που προεκλογικά της πρώτης του θητείας, ο ίδιος υπόσχονταν, ότι επί των ημερών του θα γίνει πραγματικότητα. Και βέβαια αν δεν ερχόταν η θητεία του Γιώργου Κασαπίδη το έργο θα ήταν όνειρο θερινής νυκτός. Και άλλα πολλά..

Αυτό που σίγουρα όμως μπορεί μας να πει είναι για την προμήθεια ενός ανεπαρκούς πολυμηχανήματος για την Λίμνη, την χαρακτηριστική ολιγωρία για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ρύπανσης των νερών που πίνουμε, την υποτιμητική αντιμετώπιση της Υπηρεσίας Τεχνικών έργων σε σχέση με το Φράγμα και επίσης άλλα πολλά για να μη μακρυγορώ…

Επανερχόμενος λοιπόν στο Ναυταθλητικό κέντρο θα πρέπει να γνωρίζει ο κ. Κώττας ότι το μόνο που ωρίμασε είναι μια μελέτη βιωσιμότητας-σκοπιμότητας και ένα από τα προσφιλή τους Master plan…

Ούτε καν μελέτες εφαρμογής των κατασκευών που θα χρειαστούν, ούτε βέβαια έστω ένταξη και δημοπράτηση του έργου..

Κατά τα άλλα το μόνο που άφησαν είναι οράματα και ευχολόγια..

Ας μη προκαλεί επομένως ο εν λόγω Περιφερειακός σύμβουλος και οι συν αυτώ κριτικάροντας την σημερινή Περιφερειακή αρχή, εν γένει την Κυβέρνηση και ας αφήσουν να υλοποιηθούν σήμερα τα επί πενταετίας οράματα τους γιατί μόνο σε αυτά μείνανε !!

Τέλος να είναι χαρούμενος που η ευχή του έφτασε η ώρα να εκπληρωθεί… 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Οκτώβριος, 2020, 12:07 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “O Πασχάλης Οικονομίδης απαντά στον Παναγιώτη Κώττα για το Ναυταθλητικό κέντρο”

 1. Ηλίου φαεινότερον

  Θα σας στεναχωρήσω όλους αλλά δεν πρόκειται να ξεκινήσει (το πιθανότερο να μην γίνει ποτέ) το φράγμα Νεστορίου ούτε με αυτήν την κυβέρνηση .

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr