Σημαντική Ενημέρωση από το Δήμο Καστοριάς για πιστή εφαρμογή των μέτρων κατά του Covid 

Ενόψει της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης στην Καστοριά, γίνεται έκκληση από την Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Εμπορίου του Δήμου Καστοριάς, τόσο στους πωλητές, όσο και στους καταναλωτές να εφαρμόσουν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί από τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς και από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Δεδομένου ότι η περιοχή μας βρίσκεται στο Επίπεδο 3 – Αυξημένης Επιτήρησης του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη Covid-19 κι επειδή τις τελευταίες ημέρες έχει καταγραφεί αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται στην περιοχή, ο Δήμος Καστοριάς εφιστά για μία ακόμη φορά την προσοχή και κάνει έκκληση σε όλους για πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας, ώστε να αποφευχθεί μία ραγδαία εξάπλωση του ιού και να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία.

Υπενθυμίζεται ότι από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου η εξυπηρέτηση των πολιτών στις υπηρεσίες του Δημαρχείου Καστοριάς γίνεται κατόπιν ραντεβού και μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, ενώ έχει ξεκινήσει πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

 

 

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Οκτώβριος, 2020, 4:26 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr