ΝΕΑ προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης e-learning

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του  Δήμου Καστοριάς προσφέρει δύο νέα προγράμματα κατάρτισης μέσω elearning στις εξής ειδικότητες:

 1. «Κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (eshop) με το WordPress»
 2. «Photoshop»

 

Κάθε πρόγραμμα παρέχει:

ü  Ασύγχρονη e-learning εκπαίδευση 400 ωρών

ü  Βεβαίωση παρακολούθησης προγράμματος

ü Συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης

ü Προπαρασκευαστικά τεστ εξετάσεων

 

Τα προγράμματα απευθύνονται σε απόφοιτους Λυκείου και πτυχιούχος Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι. οι οποίοι επιθυμούν:

 • να εκμεταλλευτούν την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για ειδικούς στο WordPress, ή θέλουν να κατασκευάσουν ή να διαχειρίζονται την προσωπική τους ιστοσελίδα ή το δικό τους eshop,
 • να αποκτήσουν γνώσεις δημιουργίας και επεξεργασίας εικόνων και δημιουργίας γραφικών κάνοντας χρήση του Photoshop, ενός προγράμματος που κατέχει ηγετική θέση στην αγορά.

Κόστος συμμετοχής: Το σύνολο των υπηρεσιών εκπαίδευσης και πιστοποίησης κάθε προγράμματος παρέχεται με κόστος το οποίο ξεκινά (για ανέργους – φοιτητές – ΑμεΑ) από 240,00€ και για εργαζόμενους από 260,00€.

Αιτήσεις συμμετοχής στον πρώτο κύκλο έως την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των προγραμμάτων την μεθοδολογία υλοποίησης, το κόστος συμμετοχής όπως επίσης και την εκπτωτική πολιτική αλλά και  την Αίτηση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να βρουν διαδικτυακά στο https://kekorestias1.webnode.gr/ . Επίσης μπορούν να  απευθύνονται στο Κ.Ε.Κ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς, καθημερινά (08:00 έως 15:00) και στο τηλέφωνο 2467025388.

Για το Κ.Ε.Κ

Φιλίππου Χρυσούλα

Πρόεδρος Δ.Σ.

Μέλλιος Παναγιώτης

                     Διευθυντής

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Οκτώβριος, 2020, 8:01 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr