Ο Δήμος Καστοριάς για την ευχάριστη είδηση ανοίγματος του Λιανεμπορίου“Κερδήθηκε μία μάχη και δίνεται μία ανάσα στην πολύπαθη τοπική οικονομία”

Δ.Τ – Πολύ ευχάριστη η είδηση της Απόφασης της Κυβέρνησης να ανοίξει το λιανεμπόριο στην Καστοριά.

Κερδήθηκε μία μάχη και δίνεται μία ανάσα στην πολύπαθη τοπική οικονομία η οποία όμως είναι ήδη λαβωμένη οικονομικά. Με ενιαία φωνή και τεκμηριωμένες προτάσεις αποδεικνύεται ότι μπορούμε να πετυχαίνουμε εφικτούς και λογικούς στόχους.

 

Η προσπάθεια συνεχίζεται, με την Αυτοδιοίκηση και πάλι στην “Πρώτη Γραμμή, με ολοκληρωμένες δράσεις για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των τοπικών μας κοινωνιών, για την πραγματική διάσταση του προβλήματος, με βάση τις τοπικές ιδιαιτερότητες.

 

Σε αυτήν τη νέα κρίσιμη συγκυρία που βιώνουμε αποτελεί χρέος όλων μας να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να στηρίξουμε με οποιονδήποτε τρόπο τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις και γενικότερα την τοπική αγορά, τηρώντας όμως πιστά όλα τα μέτρα προστασίας.

 

Ο Δήμος Καστοριάς, όπως και στην πρώτη φάση της πανδημίας, κάνει και θα κάνει τα πάντα, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, τόσο για να σταθεί αρωγός στους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη, όσο και για την προστασία της δημόσιας υγείας ώστε να ξεπεράσουμε και αυτή τη φορά τις πρωτοφανείς δυσκολίες με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες σε κάθε τομέα.

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Οκτώβριος, 2020, 11:03 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr