Ο.Τελιγιορίδου » Χωρίς ντροπή!Πολιτικοί απατεώνες »

ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ.
Η κυβέρνηση και συγκεκριμένα η υπουργός παιδείας κ. Κεραμέως το πρώτο πράγμα που έκαναν όταν ανέλαβαν ήταν να καταργήσουν την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.
Θυμάστε πως τα στελέχη της ΝΔ έβγαιναν ο ένας μετά τον άλλο στα ΜΜΕ και έλεγαν πως δε χρειαζόμαστε άλλους δικηγόρους. Καταργήσανε τη σχολή γιατί οι πλεονάζοντες δικηγόροι θα οδηγούνται στην ανεργία.
Τώρα σε νομοσχέδιο για την επιτάχυνση της εκδίκασης εκκρεμών υποθέσεων, προσθέτουν τροποποίηση του Κώδικα Δικηγόρων, που υποχρεώνει τους δικηγορικούς συλλόγους να
εγγράφουν στα μητρώα τους πτυχιούχους κολλεγίων του εξωτερικού τριετούς διάρκειας
σπουδών!
Και μάλιστα χωρίς καμία ουσιαστική αναγνώριση του τίτλου σπουδών των κολλεγίων καθώς ήδη προνόησαν να καταργήσουν και τον ΔΟΑΤΑΠ.
Χωρίς ντροπή!
Πολιτικοί απατεώνες.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Οκτώβριος, 2020, 6:21 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr