ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΒΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο προβολής του προγράμματος «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ – ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», το Επιμελητήριο Καστοριάς μέλος  του Φορέα Διαχείρισης προγραμμάτων ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ,

σας προσκαλεί

στην εκδήλωση που διοργανώνει την Τετάρτη 06 Απριλίου 2011 και ώρα 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καστοριάς (Μητροπόλεως 60) με θέμα :

«ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝ ΙΙ
‘‘ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ – ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ’’»

H εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να υποβάλουν πρόταση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα για την ενίσχυση της εξωστρεφούς τους δραστηριότητας στο εξωτερικό.

Η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει από το στέλεχος του ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ και υπεύθυνο του προγράμματος κ. Αθανάσιο Κακούδη.

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη διευκρίνιση ή/και πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς (τηλ:24670-27537, Υπεύθυνος Πληροφόρησης : κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου).

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Μάρτιος, 2011, 2:40 μμ. στις Κατηγορίες ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr