Συνεδρίαση με Αντικείμενο τον Κορωνοϊό Πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε. Φλώρινας

Με τα κρούσματα του κορωνοϊού (Covid-19) να παρουσιάζουν ανοδική πορεία και στην Π.Ε. Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 03 Νοεμβρίου 2020, σύσκεψη στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, προκειμένου να αξιολογηθεί η παρούσα κατάσταση και να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Βασίλειος Γιαννάκης, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Χρήστος Παπούλκας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φλώρινας, Ταξ/ρχος κ. Δημήτριος Παλιογιάννης και ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Φλώρινας, κ. Σάββας Σαπαλίδης.

Στο τραπέζι κατατέθηκαν προτάσεις που αφορούσαν την εντατικοποίηση των ελέγχων εφαρμογής των μέτρων ασφαλείας από πολίτες και επαγγελματίες, την επαρκή στελέχωση του Γ.Ν. Φλώρινας ¨Ελένη Θ. Δημητρίου¨, τη διαμόρφωση εγκαταστάσεων υγειονομικού χαρακτήρα, για τη περίθαλψη των ασθενών από κορωνοϊό, σε περίπτωση που το σύστημα υγείας υποστεί κορεσμό, την εκτεταμένη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας, την ενεργοποίηση ανθρώπινου δυναμικού, την αξιοποίηση υλικοτεχνικών μέσων και την ενημέρωση των πολιτών δια των τοπικών Μ.Μ.Ε.

Κοινή διαπίστωση των συμμετεχόντων στη σύσκεψη ήταν ότι η πρόληψη και ο σωστός συντονισμός αποτελούν τα καλύτερα συστατικά, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε πιθανού προβλήματος, που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια του λεγόμενου δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού στην Π.Ε. Φλώρινας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Νοέμβριος, 2020, 7:43 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr