Έντονη αντίδραση Παναγιώτη Κώττα για την ΄΄δίκαιη μετάβαση΄΄- Συνέντευξη στον Αντ.Παραρά ΄΄ Στην Καστοριά όλοι οι διοικούντες, αλλά και ο ίδιος ο «Περιφερειάρχης» μένουν απλοί παρατηρητές αποδεχόμενοι την υποβάθμιση της περιοχής μας΄΄

 
 
Επείγον.
Συστράτευση όλων για τη διόρθωση της αδικίας, πάνω απ’ όλα η Καστοριά. Δε χωρά σ’ αυτά τα θέματα κομματικές πειθαρχείες, χτυπήστε επιτέλους μια φορά το χέρι στο τραπέζι.
Δήμαρχοι και βουλευτής απ’ τα Γρεβενά συστρατεύονται έτσι ώστε να ανατρέψουν τις προτάσεις του «σχεδίου δίκαιης μετάβασης».
Στην Καστοριά όλοι οι διοικούντες, αλλά και ο ίδιος ο «Περιφερειάρχης» μένουν απλοί παρατηρητές αποδεχόμενοι την υποβάθμιση της περιοχής μας.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Νοέμβριος, 2020, 3:45 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr