Σε εξέλιξη η ανοιχτή διαβούλευση για την  αναθεώρηση της εμπορικής πολιτικής της Ε.Ε. – Σε εξέλιξη η σημαντική διαβούλευση. Η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σας ενημερώνει για τις θέσεις του ΕΛΚ

 

Η αναθεώρηση αυτή, αφορά στην εξαγωγική δραστηριότητα χιλιάδων ευρωπαϊκών ΜΜΕ, μεταξύ αυτών και των Ελληνικών.

H Ευρωπαϊκή Ένωση  αποτελεί μια ενιαία αγορά με 400 εκατομμύρια καταναλωτές . Οι  εμπορικές της  συμφωνίες με σχεδόν 80 χώρες, δημιουργούν προστιθέμενη αξία 2,3 τρις ευρώ και υποστηρίζουν 36 εκατομμύρια  θέσεις εργασίας εντός της  ΕΕ.

Οι εξαγωγές αποτελούν σημαντικότατο κομμάτι της ανάκαμψης  της Ελληνικής Οικονομίας. Θα συμβάλλουν καταλυτικά στην  ταχεία και βιώσιμη κοινωνικοοικονομική ανάκαμψη όπως και στην  ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στη μετά COVID-19 εποχή.

Η διαβούλευση για την αναθεώρηση της εμπορικής πολιτικής της ΕΕ είναι σε εξέλιξη και δίνει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει  τις απόψεις του μέχρι τις 15 Νοεμβρίου του 2020.

Είναι πολύ σημαντικό να μιλήσεις για τις ανάγκες σου, να καταθέσεις απόψεις και προτάσεις για να συμβάλεις και εσύ στη διασφάλιση και ανάπτυξη της εξαγωγικής σου δραστηριότητας. Γίνε  μέρος αυτού του σημαντικού διαλόγου με τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα.

Η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ως Αντιπρόεδρος της  Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σας ενημερώνει για τις θέσεις του ΕΛΚ και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διαβούλευση.

Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=02itSE4KY-k&feature=youtu.be

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ:  asimakopoulou.gr/tradeconsultation/

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Νοέμβριος, 2020, 7:49 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr