Μήνυμα Ολυμπίας Τελιγιορίδου για την απελευθέρωση της Καστοριάς

Η 11η Νοεμβρίου είναι για την Καστοριά μία ημέρα εθνικής ανάτασης καθώς πριν από 108 χρόνια αποτίναξε τον οθωμανικό ζυγό και ενσωματώθηκε στο σύγχρονο ελληνικό κράτος. 

Ο αγώνας των προγόνων μας αποτελεί παράδειγμα δύναμης και ελπίδας για τις σύγχρονες προκλήσεις.

Ο εορτασμός της απελευθέρωσης της Καστοριάς φέτος, λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, δεν μπορεί να γίνει με λαμπρότητα και επισημότητα.

Η κρίση όμως αυτή δίνει το έναυσμα να αναλάβουμε όλοι μαζί το χρέος και το καθήκον να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο.

Το αύριο της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αξιοπρέπειας, της υπεράσπισης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών.

Με ενότητα μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε.

Χρόνια πολλά!

 

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Νοέμβριος, 2020, 6:51 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr