Σωματείο Γουνεργατών Καστοριάς «Το Πολυτεχνείο ζει, έξω οι Αμερικανοί»

Δ.Τ – Με συμβολική παρέμβαση στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης έστειλε το μήνυμα για το Πολυτεχνείο το Σωματείο Γουνεργατών Καστοριάς και κατατέθηκαν λουλούδια από εκπροσώπους σωματείων. Η Πρόεδρος του Σωματείου κατήγγειλε τη σημερινή καταστολή της κυβέρνησης στις διαδηλώσεις για το Πολυτεχνείο. Τόνισε πως το σύνθημα «Το Πολυτεχνείο ζει, έξω οι Αμερικανοί» παραμένει επίκαιρο και δε θα σβήσει όσο και αν προσπαθούν. Ο λαός πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση με τις εξελίξεις στην περιοχή. Επίσης έστειλε μήνυμα πως ο αγώνας για Υγεία, δουλειά με δικαιώματα δεν καταστέλλεται ούτε αναβάλλεται και έδωσε αγωνιστικό ραντεβού για την Απεργία στις 26 Νοέμβρη, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους στην περιοχή σε κάθε χώρο δουλειάς να ανέβει η συλλογική διεκδίκηση και συζήτηση, να πληθύνουν οι αποφάσεις για συμμετοχή στην απεργία.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Νοέμβριος, 2020, 7:28 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr