Λειτουργικές και αισθητικές παρεμβάσεις στα Κοιμητήρια της πόλης από τον Δήμο Άργους Ορεστικού

Σειρά παρεμβάσεων που βελτιώνουν τη λειτουργία των Κοιμητηρίων στην πόλη του Άργους Ορεστικού και αναβαθμίζουν αισθητικά τον χώρο ξεκίνησε ο Δήμος Άργους Ορεστικού.

Πιο συγκεκριμένα, καθαιρέθηκαν οι παλιοί διάδρομοι από την πλατεία των κοιμητηρίων και γύρω αυτής, κι έγινε εκ νέου σκυρόδεμα των διαδρόμων και στάμπωμά τους, με τρόπο που να μοιάζει με λιθόστρωτο. Παράλληλα, τοποθετήθηκε καινούριος φωτισμός, καλλωπιστικά φυτά, γκαζόν, παγκάκια και κάδοι απορριμμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος έχει ήδη κατασκευάσει ένα σύγχρονο και πρακτικό οστεοφυλάκιο με προκατασκευασμένες θυρίδες, που επιτρέπουν την ορθότερη διαχείριση του χώρου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Νοέμβριος, 2020, 4:50 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr