Σφοδρή αντίδραση του π.Αντιδημάρχου Καστοριάς Δ.Κωτούλα

Δ.Κωτούλας » Χωρίς λόγια. Αναρωτιέμαι στην ΔΕΔΔΗΕ αν αντιλαμβάνονται ότι τα καταστήματα είναι κλειστά εδώ και βδομάδες. Είναι άσχημο και τραγικό επαγγελματίες να αντικρίζουν στα κλειστά καταστήματα τους, αυτοκόλλητα τα οποία να σου λένε ότι πρέπει να έχουν πρόσβαση στο κατάστημα που ούτε εσύ ο ίδιος δεν πηγαίνεις και τέλος πάντων εντός 24 ωρών να τους στείλεις την ένδειξη μετρητή, ειδάλλως θα βάλουν τις χρεώσεις που αυτοί νομίζουν. Για έναν επαγγελματία σε αναστολή είναι ψυχοφθόρο και ειρωνικό να ανοίγει την πόρτα του καταστήματος μετά ένα μήνα και να αντικρίζει σφηνωμένα στην πόρτα λογαριασμούς και αυτοκόλλητα. Το χειρότερο όμως είναι το βλέμμα της απόγνωσης και αβεβαιότητας αφού τα ταμεία είναι μηδενικά, ενώ οι υποχρεώσεις σταθερές και αμετάβλητες. » 

Πηγή Facebook

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Νοέμβριος, 2020, 10:59 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr