Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καστοριάς για τη “Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών”

 

25 Νοεμβρίου. Τι μπορεί να συμβολίζει αυτή η ημέρα; Γιατί έχει καθιερωθεί; Τις απαντήσεις τις λάβαμε, δυστυχώς με τον τραγικότερο τρόπο, καθώς μια ακόμη γυναικοκτονία έγινε στη χώρα μας τη Δευτέρα.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καστοριάς, στα εφτά χρόνια λειτουργίας του, έχει πραγματοποιήσει σειρά αξιόλογων δράσεων και σημαντικών πρωτοβουλιών με στόχο τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για την αναγνώριση του φαινόμενου της έμφυλης βίας ως μείζον κοινωνικό πρόβλημα και να συζητηθεί ως κάτι που υπάρχει, που συμβαίνει και μας αφορά όλους.

Φέτος οι πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν λόγω του covid-19, δεν επέτρεψαν να υλοποιηθεί καμία διά ζώσης δράση, αφού ένας από τους στόχους του Κέντρου είναι και η κοινωνική αλληλεπίδραση και η ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου.

Με την ευκαιρία όμως της Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καστοριάς, παρουσιάζει όλες τις οπτικοακουστικές εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την εξάλειψη του ντροπιαστικού αυτού φαινομένου.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Νοέμβριος, 2020, 10:06 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr