Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας νομού Καστοριάς θα ήθελε να απευθύνει θερμές ευχαριστίες στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών Ν.Δ Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα στη Συντονίστρια Δυτικής Μακεδονίας Αγνή Κανδύλη.

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας νομού Καστοριάς θα ήθελε να απευθύνει θερμές ευχαριστίες στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών Ν.Δ Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα στη Συντονίστρια Δυτικής Μακεδονίας Αγνή Κανδύλη και της Συνδέσμου της Π.Ε Καστοριάς Κωνσταντίνας Τογκαρίδου για την προσφορά 500 μασκών προστασίας προσώπου.
Η θετική αυτή πρωτοβουλία μας τονώνει το ηθικό και φανερώνει την αγάπη και την εκτίμηση προς την Αστυνομική οικογένεια που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης, με ανάκληση αδειών σε μια αδιάληπτη προσπάθεια για την αντιμετώπιση εξάπλωσης του COVID 19.  
Η πράξη αυτή ελπίζουμε να βρει και μιμητές.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ Κυριάκος.
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΙΩΑΝΝΟΥ Δημήτριος
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Νοέμβριος, 2020, 7:48 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr