Ανάπλαση κοιμητηρίων κάτω Νεστορίου

 

 

            Η σύμβαση για το έργο της ανάπλασης των κοιμητηρίων στο κάτω Νεστόριο υπογράφθηκε μεταξύ του Δημάρχου κ. Χρήστου Γκοσλιόπουλου και του εκπροσώπου της εργολήπτριας εταιρείας κ. Βασίλειου Τσιτσικλή. Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 25.000 ευρώ και  υλοποιείται στο πλαίσιο Προγραμματικής Σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς και στον Δήμο Νεστορίου, σύμφωνα με την οποία συγχρηματοδοτείται κατά 80% από την πρώτη και κατά 20% από τον δεύτερο.

Το έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κατασκευή νέων διαδρόμων, πλακοστρώσεις και γενικά εργασίες ανάπλασης του χώρου των κοιμητηρίων. Χρόνος αποπεράτωσης του έργου είναι δώδεκα μήνες, αλλά η συμφωνία Δημάρχου – αναδόχου είναι ότι το έργο θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις αρχές της άνοιξης 2021.

 

Γραφείο Τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Δεκέμβριος, 2020, 7:20 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr