Επίδομα 800 ευρώ: Τελευταία ημέρα για την υποβολή δηλώσεων – Ποιους αφορά – Πότε θα καταβληθεί

Εκπνέει, σήμερα Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων των επιχειρήσεων –εργοδοτών στο Πληροφοριακό Σύστημα «Eργάνη» για τις αναστολές συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων τους για τον μήνα Νοέμβριο. Αυτό αφορά στους εργαζόμενους για τους οποίους δεν έχει υποβληθεί δήλωση για τον μήνα Νοέμβριο καθώς και ορθές επαναλήψεις για αύξηση του διαστήματος αναστολής των συμβάσεων εργασίας.
Αντίστοιχη δήλωση θα πρέπει να υποβάλουν στο supportemployees.services.gov.gr για τη χορήγηση του επιδόματος των 800 ευρώ και οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την κρίση της πανδημίας. Επίσης σημειώνεται πως υποχρεωτική δήλωση θα πρέπει να υποβάλουν και οι εργαζόμενοι που μπαίνουν για πρώτη φορά σε καθεστώς αναστολής. Οι πληρωμές του επιδόματος αναμένονται να γίνουν από τις 11 έως τις 21 Δεκεμβρίου στους δικαιούχους.
Επιπλέον έως σήμερα , 7 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποιείται και η υποβολή δηλώσεων και ορθών επαναλήψεων ειδικών περιπτώσεων αναστολών συμβάσεων εργασίας εργαζομένων:
α) λόγω «Ιανού»
β) ευπαθών ομάδων, για τον μήνα Νοέμβριο (επιχειρήσεων – εργοδοτών και εργαζομένων),

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Δεκέμβριος, 2020, 8:26 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr