Ξεκινά η Εορταστική Περίοδος “8με8” του Δήμου Καστοριάς με τη διαδικτυακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Ο Δήμος Καστοριάς, ένα χρόνο πριν, σχεδιάζοντας ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα εκδηλώσεων έδινε το σύνθημα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου με δεκάδες εκδηλώσεις που είχαν τεράστια απήχηση και συμμετοχή.

Φέτος οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές, γεγονός που αναγκάζει και το Δήμο Καστοριάς να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, με πρώτο μέλημα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

 

Για το λόγο αυτό, το πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει πλήθος δράσεων και εκπομπών, θα οριστικοποιείται και θα ανακοινώνεται κάθε εβδομάδα, αναλόγως των κυβερνητικών αποφάσεων και των περιοριστικών μέτρων που θα είναι σε ισχύ.

Υπενθυμίζεται ότι η “Μαγική Λιμνοπολιτεία” δε θα λειτουργήσει αυτή τη χρονιά, ενώ σημειώνεται ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς έχουν φροντίσει για το γιορτινό διάκοσμο, με στόχο να δοθεί μία αίσθηση χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας, κάτι που όλοι μας έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, ώρα 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και χωρίς την παρουσία κανενός, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Καστοριά, γεγονός που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της φετινής Εορταστικής Περιόδου 8με8 (8 Δεκεμβρίου με 8 Ιανουαρίου).

 

Η μετάδοση θα γίνει από το κανάλι YouTube του Δήμου Καστοριάς Δήμος Καστοριάς – YouTube τη σελίδα fb (1) Δήμος Καστοριάς | Facebook και την ιστοσελίδα του Δήμου Δήμος Καστοριάς – Διαδικτυακή Πύλη (kastoria.gov.gr) στην ειδική κατηγορία “8με8”, απ’ όπου θα παρουσιάζονται όλες οι ανακοινώσεις, οι πληροφορίες και το οπτικοακουστικό υλικό της εορταστικής περιόδου.

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Δεκέμβριος, 2020, 11:41 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr