Συνάντηση Μ.Αντωνίου με Παναγιώτη Σταμπουλίδη

Είχα τη χαρά να συναντηθώ σήμερα με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, τον συντοπίτη μου
Παναγιώτη Σταμπουλίδη στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.
Εξετάσαμε από κοινού τα νεότερα δεδομένα αναφορικά με την πορεία της πανδημίας στη Βόρεια Ελλάδα και το αντίκτυπο που έχει σε σημαντικούς κλάδους της οικονομίας.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για μία ακόμη φορά το Υπουργείο Ανάπτυξης για την ένταξη του κλάδου της γούνας στους πληττόμενους ΚΑΔ από την αρχή της πανδημίας.
Παράλληλα συζητήσαμε τον οδικό χάρτη επαναφοράς στην οικονομική και κοινωνική κανονικότητα. Η Κυβέρνησή μας εξετάζει τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα πριν λάβει τις τελικές αποφάσεις για το λιανεμπόριο.
Επειδή η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για εμάς, η όποια άρση των σημερινών περιορισμών στο εμπόριο και τις επιχειρήσεις θα γίνει σταδιακά και με ασφάλεια.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Δεκέμβριος, 2020, 7:54 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr