»Οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις της κα. Ζεμπελιάδου και του κ. Καρυπίδη συμπλέουν στην παραπληροφόρηση των συμπολιτών μας»

Γραφείο Τύπου, περιφέρειας Δ.Μακεδονίας : 

Δ.Τ –

Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι για ακόμα μια φορά οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις της κα. Ζεμπιλιάδου και του κ. Καρυπίδη συμπλέουν στην παραπληροφόρηση των συμπολιτών μας και τη δημιουργία εντυπώσεων. Όμως είμαστε αναγκασμένοι να μην τους το επιτρέψουμε άλλο.

Παρόλο που ο Περιφερειάρχης δέχτηκε το θέμα της απολιγνιτοποίησης και του ΣΔΑΜ, μετά το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο, να εισαχθεί σε συζήτηση εκτάκτως ως σημαντικό, όπως προτάθηκε από την κα. Ζεμπιλιάδου, αυτό δε κατέστη δυνατόν με ευθύνη της ίδιας και του κ. Καρυπίδη.

Προτίμησαν παρά τη δέσμευση του Περιφερειάρχη για συζήτηση του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης  αμέσως μετά από τα δυο θέματα της ημερήσιας διάταξης, τονίζοντας τους μάλιστα ότι το θέμα θα συνεχίσει να μας απασχολεί και σε επόμενα Περιφερειακά Συμβούλια οι παρατάξεις της κα. Ζεμπιλιάδου και του κ. Καρυπίδη προτίμησαν για τη δημιουργία εντυπώσεων να αποχωρήσουν.

Επειδή πιστεύουμε ότι το θέμα δίκαιης μετάβασης στο Περιφερειακό Συμβούλιο δεν είναι πεδίο πρόσκαιρου εντυπωσιασμού και φυγομαχίας, αποφασίσαμε να αναβληθεί η συζήτηση του και να πραγματοποιηθεί αύριο σε έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο με κύριο και μοναδικό θέμα .

Περιμένουμε και καλούμε τις παρατάξεις που σήμερα αποχώρησαν σε ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο στο μέτωπο των εξελίξεων που θα καταλήγει σε σύνθεση απόψεων και προτάσεων για το καλό της ιδιαίτερης πατρίδας μας της Δυτικής Μακεδονίας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Δεκέμβριος, 2020, 8:24 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr