΄΄ Δεν δεχόμαστε το σχέδιο μετάβασης για την Δ.Μακεδονία ΄΄ το εισηγήθηκε πριν από λίγο ο Στέργιος Κιάνας – Διαβάστε από τον alphafm την εισήγηση Κιάνα

Κατά το τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο στο οποίο συζητήθηκε το ζήτημα του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης θέσαμε 15 αδιαπραγμάτευτες διεκδικήσεις οι οποίες πρέπει να συμπεριληφθούν στο Σχέδιο. Μέχρι σήμερα, μεσολάβησε η παρουσίαση του Σχεδίου στο Υπουργικό Συμβούλιο, στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής και δημοσιεύθηκε αυτό επικαιροποιημένο, στο οποίο δεν υιοθετήθηκαν στο σύνολό τους  οι διεκδικήσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Εισηγούμαστε τη  λήψη απόφασης  από το Π.Σ. που αφορά:

Στη μη αποδοχή του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, όπως αυτό επικαιροποιήθηκε και ισχύει και εμμένουμε στην αρχική μας θέση διεκδίκησης και  ενσωμάτωσης στο τελικό σχέδιο και των 15 προτάσεων,έτσι ώστε να το καταστήσει δίκαιο, ρεαλιστικό, βιώσιμο και υλοποιήσιμο για τη Δυτική Μακεδονία.

Στο ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι την πλήρη ικανοποίηση των διεκδικήσεών του και θα καλέσει τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματά του, που εκφράζουν το σύνολο των πολιτών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Εισηγούμαστε τη συζήτηση του θέματος, με τη μορφή του κατεπείγοντος, λόγω της σοβαρότητάς του.

 

 

 

 

 

O Αντιπεριφερειάρχης Σχεδιασμού Αναπτυξιακής Μετάβασης

 

 

Στέργιος Μεν. Κιάνας

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Δεκέμβριος, 2020, 1:20 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr