Επίδομα θέρμανσης: Πώς θα κάνετε τις αιτήσεις

Σε δυο στάδια αναμένεται να γίνει η υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερομένων – δικαιούχων για την χορήγηση του διευρυμένου επιδόματος θέρμανσης του έτους 2020 (που θα αρχίζει από τα 80 ευρώ και θα φτάνει στα 700 ευρώ με 800 ευρώ). Αναλυτικά:
-Πρώτο στάδιο
Κατά το πρώτο στάδιο οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2020 προκειμένου οι πρώτες πληρωμές του επιδόματος να πραγματοποιηθούν κατά το πρώτο 15νθήμερο του Ιανουαρίου στους δικαιούχους. Αυτό θα αφορά σε όσους θα έχουν ήδη παραστατικά αγοράς αξίας διπλάσιας του επιδόματος που θα δικαιούνται.
-Δεύτερο στάδιο
Κατά το δεύτερο στάδιο, αίτηση θα μπορούν να υποβάλουν έως τις 28 Φεβρουαρίου του 2021 όσοι δεν θα έχουν επαρκούς αξίας αποδείξεις αγοράς καυσίμων για τη χορήγηση του επιδόματος.

Πηγή http://www.enikonomia.gr/

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Δεκέμβριος, 2020, 9:38 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr