Κ.Σπύρου και Μόσχος για το Λατομείο στον Δ.Καστοριάς

Δ.Τ – Αγαπητοί μας συνδημότες, η παράταξη μας σας έχει εκφράσει ήδη εδώ και καιρό τις ανησυχίες της για την τύχη του Λατομείου της επιχείρησης Μακεδνός Α.Ε του Δήμου Καστοριάς.

            Έπειτα από αλλεπάλληλες τοποθετήσεις μας τόσο σε Δημοτικά Συμβούλια, όσο και σε τοπικά ΜΜΕ, με σκοπό να λάβουμε κάποιες απαντήσεις σχετικά με το πότε και πώς θα λειτουργήσει, το μόνο που λάβαμε ήταν ψέματα και ειρωνίες από το πρόσωπο του Δημάρχου.

            Έναν χρόνο μετά οι φόβοι μας δυστυχώς επαληθεύονται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ο Δήμαρχος δίχως καμιά ενημέρωση έχει λάβει την απόφαση να «ξεπουλήσει» την Δημοτική περιουσία εκμισθώνοντας την έναντι του ποσού των € 50,000 έως € 60,000 ανά έτος σε ιδιώτη. Μια περιουσία της οποίας η αξία είναι πολύ μεγαλύτερη και της οποίας η παραγωγή την δεδομένη στιγμή θα εκτοξευθεί μόλις ξεκινήσει να λειτουργεί.

            Απαιτούμε από τον Δήμαρχο να απολογηθεί δημόσια για την καταστροφική του αυτή απόφαση όταν οι εναλλακτικές που έχει μπροστά του είναι επικερδέστερες. Ας μην ξεχνάμε την σοβαρότατη πρόταση του κ. Κεπαπτσόγλου την οποία δεν δέχθηκε καν να συζητήσει. Η συμπεριφορά του αυτή δεν παύει να γεννά απορίες και να μας βάζει σε σκέψεις που αποτελούν σκάνδαλο.

            Απαιτούμε διαφάνεια, και προτείνουμε στο ΔΣ της Μακεδνός να μην ψηφίσει αυτούς τους όρους σε καμία περίπτωση!!!! Αυτό δεν πρέπει να περάσει! Η περιουσία του Δήμου είναι σημαντικό να μένει στα χέρια του και να αξιοποιείται στο έπακρο.

Από την μεριά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να εμποδίσουμε την απόφαση αυτή και προτείνουμε να έρθει το θέμα προς συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να καταθέσουμε τις απόψεις και τις προτάσεις μας.

Με εκτίμηση η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σπύρου Αικατερίνη

Με τιμή ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής δημοτικής παράταξης Μόσχος Γεώργιος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Δεκέμβριος, 2020, 10:52 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr