Στην ΑΝΚΑΣ ο βουλευτής ΝΔ Ζήσης Τζηκαλάγιας

Ζήτησα να επισκεφθώ και να ενημερωθώ από τον Διευθυντή της Αναπτυξιακής Καστοριάς ΑΝ.ΚΑΣ κ.Βασίλη Τσαπάρα.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για εμένα η υποδοχή από τον πρόεδρο- Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ.Δημήτρη Σαββόπουλο και την Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Δ.Μακεδονίας κ.Κάλλη Κυριακίδου.

Επακολούθησε σύσκεψη και αναλυτική ενημέρωση με τους προαναφερθέντες και τα επιστημονικά στελέχη της εταιρείας.Σημαντική διαπίστωση ο σημαντικός αριθμός των 33 προτάσεων που υποβλήθηκαν σε αυτή την 2η πρόσκληση του Leader σε όλο σχεδόν το φάσμα της παραγωγικής οικονομικής δραστηριότητας.

Δέσμευσή μου, σε αρμονική συνεργασία με την ΑΝ.ΚΑΣ να προωθήσω την γρήγορη χρηματοδότηση και υλοποίηση όλων των προτάσεων που πληρούν τις προϋποθέσεις από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Δεκέμβριος, 2020, 9:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr