Η Ολυμπία Τελιγιορίδου για το διαμετακομιστικό κέντρο στην Καστοριά μετά την πρωινή αντιπαράθεση Π.ΚΩΤΤΑ-Θ.ΜΑΝΟΥ στον Alpha 94,7

Δελτίο τύπου για το διαμετακομιστικό κέντρο εξέδωσε πριν λίγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου μετά την πρωινή αντιπαράθεση στον Alpha 94,7 των Παναγιώτη Κώττα & Θωμά Μάνου

Μετά από 4 δημόσιες ερωτήσεις μου για το αν άλλαξε ο σχεδιασμός για δημιουργία διαμετακομιστικού κέντρου στην Καστοριά από την κυβέρνηση της ΝΔ, ακούσαμε από τον κ. Κασαπίδη να λέει στο περιφερειακό συμβούλιο: «Θα κάνουμε δύο διαμετακομιστικά, ένα στην Φλώρινα και ένα στην Καστοριά».

Κάτι σαν τα περίπτερα δηλαδή.

Ή δεν γνωρίζει τι είναι διαμετακομιστικό κέντρο logistic ή μας κοροϊδεύει κατάμουτρα.

Ένα διαμετακομιστικό κέντρο χρειάζεται τουλάχιστον δρόμο, σιδηρόδρομο και αεροδρόμιο. Σε αυτό το πλαίσιο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να σχεδιάσει διαμετακομιστικό κέντρο στην Καστοριά με την σιδηροδρομική σύνδεση του αεροδρομίου με Δυτική και Ανατολική Ευρώπη μέσω Πόγραδετς, που εγκρίθηκε από το ευρωπαϊκό σιδηροδρομικό δίκτυο και εντάχθηκε στο interreg και την ταυτόχρονη αναβάθμιση του αεροδρομίου.

Στο ίδιο περιφερειακό συμβούλιο ο κ. Κασαπίδης τόνισε, ότι προκρίνει την σύνδεση Καστοριάς – Σιάτιστας (ούτε στα χαρτιά δεν υπάρχει) από αυτή της Καστοριάς – Πόγραδετς.

Αυτή είναι και η διαφορά μας με τον κ. Κασαπίδη και την ΝΔ που εκπροσωπεί. Το δικό μας όραμα είναι να συνδεθεί η Καστοριά με την Δυτική και Ανατολική Ευρώπη και το δικό τους όραμα είναι να συνδέσουν την Καστοριά με την Σιάτιστα και την Πτολεμαΐδα.

Αν νομίζουν πως μπορούν να μας εμπαίζουν είναι βαθειά νυχτωμένοι.

Με εμάς και με τους πολίτες της Καστοριάς να είναι σοβαροί.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

 

Alpha 94,7 – ΡΟΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ με τον Αντώνη Παραρά, συνέντευξη Παναγιώτη Κώττα :  

 

 

 

Alpha 94,7 – ΡΟΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ με τον Αντώνη Παραρά, συνέντευξη Θωμά Μάνου : 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Δεκέμβριος, 2020, 4:39 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr