1.700.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών στο Δήμο Καστοριάς για τα χρέη στη ΔΙΑΔΥΜΑ.

Μεγάλη οικονομική ανάσα για το Δήμο. Πολύ μεγάλο το όφελος για τους δημότες με μειώσεις δημοτικών τελών.

 Η δήλωση του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη

 Έχοντας ως δύο από τις βασικές αρχές του Συνδυασμού μας, τη νοικοκυροσύνη και την αποτελεσματικότητα, καταφέραμε έπειτα από πολλές και επίπονες προσπάθειες, με αθόρυβες και μεθοδικές κινήσεις, να εξασφαλίσουμε από το Υπουργείο Εσωτερικών επιχορήγηση ποσού 1.700.000 ευρώ περίπου για να ξεχρεώσουμε το υπέρογκο χρέος προς τη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. (Διαχείριση Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.), που “παραλάβαμε” όταν αναλαμβάναμε τα καθήκοντά μας στο Δήμο Καστοριάς το Σεπτέμβριο του 2019.

Πρόκειται για μία μεγάλη οικονομική ανάσα για το Δήμο Καστοριάς, όμως το μεγαλύτερο όφελος αφορά τους ίδιους τους δημότες, οι οποίοι θα ωφεληθούν με σημαντικές μειώσεις στα δημοτικά τέλη.

Ευχαριστώντας θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, θέλω να τονίσω ότι  παρά τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε εδώ και δέκα μήνες από την πρωτοφανή πανδημία και τις παρενέργειές της, κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, για να διεκδικήσουμε, να απαιτήσουμε και να εξασφαλίσουμε ότι καλύτερο για το Δήμο και τους δημότες της Καστοριάς.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Δεκέμβριος, 2020, 12:00 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr