»ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ, ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ,ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ»

Δ.ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ π.Δήμαρχος Καστοριάς

Νέα επίθεση και μάλλον πολύ δικαιολογημένη από τον Δημήτρη Παπουλίδη για τους αυτοδιοικητικούς,αλλά και τους κοινοβουλευτικούς μας εκπροσώπους για το θέμα των νοσοκομείων αλλά και των συχνών δηλώσεων βουλευτών της Κοζάνης.

Ο πρώην δήμαρχος μίλησε ανοιχτά για την αδιάφορη στάση Πετσάλνικου,Σαββόπουλου αλλά κ των τριών δημάρχων οι οποίοι ,δεν αντιδρούν ούτε και στο θέμα του στρατού. » Ακούμε τους βουλευτές Κοζάνης να μιλούν σαν να είναι βουλευτές Καστοριάς, και εμείς καθόμαστε στις καρέκλες μας και ατενίζουμε το μέλλον. Κέντρο νεοσυλλέκτων,νοσοκομείο,στρατός,πανεπιστήμιο μόνο στην Κοζάνη ».

Μέρες τώρα σας έχουμε επισημάνει και μεις ότι υπάρχει χαλαρή η και αδιάφορη στάση Δημάρχων, Βουλευτών,Δημοτικών,Περιφερειακών Συμβούλων.

Εμείς απλά δημόσια και ανοιχτά λέμε . ΝΤΡΟΠΗ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lQGNpJWQ900[/youtube]

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Απρίλιος, 2011, 1:38 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr