Η Καστοριά ήταν η δεύτερη πόλη μετά την Κοζάνη που τον Οκτ. έγινε κόκκινη και μπήκε σε περιοριστικά μέτρα, αλλά είναι η ΠΡΩΤΗ περιοχή στην Βόρεια Ελλάδα που κατέβασε τον ημερήσιο δείκτη μόλυνσης κάτω από το 50 από σήμερα

 

Η Καστοριά είναι η πρώτη περιοχή σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, και όχι μόνο που γίνεται πράσινη, δηλαδή ρίχνει τον ημερήσιο δείκτη μόλυνσης κάτω από το 50.

Ο νέος χάρτης από σήμερα 27/12/2020

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Δεκέμβριος, 2020, 6:41 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Η Καστοριά ήταν η δεύτερη πόλη μετά την Κοζάνη που τον Οκτ. έγινε κόκκινη και μπήκε σε περιοριστικά μέτρα, αλλά είναι η ΠΡΩΤΗ περιοχή στην Βόρεια Ελλάδα που κατέβασε τον ημερήσιο δείκτη μόλυνσης κάτω από το 50 από σήμερα”

 1. Ανώνυμος

  Η Καστοριά κατέχει πολλά πρωτεία……
  Ένα από αυτά είναι τα ποσοστά που παίρνει η Ν.Δ. και για αυτό απολαμβάνει πάντα ευνοϊκών συνθηκών όταν κυβερνά

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr