Με δικαίωση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς ξεκίνησε η Νέα Χρονιά και από την άμεση αντίδραση του Αποστόλη Τσούκα

Δ.Τ – Με δικαίωση και ικανοποίηση η Διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, τα Μέλη της, οι Γουνοποιοί Καστοριάς – Σιάτιστας και όλοι φορείς του κλάδου που τους εκπροσωπούν, υποδέχτηκαν το απαντητικό δημοσίευμα της Εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» στην εξώδικη δήλωση – πρόσκληση  που είχε κατατεθεί τις 4-4-2020, για τη διάχυση μη έγκυρων πληροφοριών περί της διάδοσης του ιού COVID -19 στον Νομό Καστοριάς. Πληροφορίες, οι οποίες έπλητταν το ήθος και την επαγγελματική ακεραιότητα του κλάδου, καθιστώντας τον εσφαλμένως εξιλαστήριο θύμα, σε μία κρίσιμη περίοδο για τον παγκόσμιο χάρτη. Η δημιουργία αόρατων εχθρών και τεχνητών θυμάτων σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, δεν επιλύει προβλήματα, αντιθέτως πολλαπλασιάζει τα υπάρχοντα και αποπροσανατολίζει την γνώμη της Τοπικής Κοινωνίας.

Με ανακοίνωση στην Κυριακάτικη εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» τις 3-1-2021 του συντάκτη τους, δηλώνουν ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ και ότι χρησιμοποίησαν από λάθος τους μη τεκμηριωμένες πηγές για το δημοσίευμά τους.

 

Εκ της Διoικήσεως

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Ιανουάριος, 2021, 10:53 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr