Στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Καστοριάς και στο κανάλι YouTube όλες οι παραγωγές των διαδικτυακών εκδηλώσεων 8με8

Όπως είχε επισημανθεί στην ανακοίνωση του Δήμου Καστοριάς για τη ματαίωση μεταδόσεων του υπόλοιπού διαδικτυακού προγράμματος 8με8, λόγω του δυσάρεστου γεγονότος του θανάτου του Μητροπολίτη Καστοριάς, όλες οι παραγωγές, η βιντεοσκόπησή των οποίων είχε ολοκληρωθεί, αλλά και όσες ήταν σε στάδιο ολοκλήρωσης, αναρτώνται σταδιακά και βρίσκονται ήδη στο κανάλι YouTube του Δήμου Καστοριάς Δήμος Καστοριάς – YouTube και στην ιστοσελίδα του Δήμου Καστοριάς «8με8»: το διαδικτυακό εορταστικό Πρόγραμμα του Δήμου Καστοριάς – Δήμος Καστοριάς (kastoria.gov.gr) ως αρχειακό υλικό για οποιαδήποτε χρήση.  

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Ιανουάριος, 2021, 12:43 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr