Ζ.Τζηκαλάγιας »Λύνουμε άμεσα τα εύκολα, αλλά προχωράμε και στα πιο δύσκολα»


Όπως προέβλεψα αλλά και δεσμεύθηκα πρόσφατα και σε συνέντευξή μου, η κυβέρνηση σήμερα έλυσε άμεσα τις τεχνικές δυσκολίες που παρουσιάσθηκαν προς στιγμή για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης,έτσι:

α)με ένα τηλεφώνημα δίδονται οδηγίες διόρθωσης του Ταχυδρομικού Κώδικα και

β)γίνονται δεκτά τιμολόγια αγοράς καυσόξυλων από 1/6/2020.Η προθεσμία λήγει 11/1 και τα χρήματα θα καταβληθούν έως 31/1.

Θέλω να διαβεβαιώσω πως εντείνονται οι προσπάθειες για να σπάσει το νοσηρό κύκλωμα της γραμμής Ιωαννίνων-Καστοριάς.Στόχος να αποκατασταθεί το δίκαιο και η ηθική.Οι εκατοντάδες υλοτόμοι με τους συνεταιρισμούς τους να μοιράζονται ισότιμα και δίκαια τις συστάδες των δασών που ξυλεύουν και οι κάτοικοι των χωριών να παίρνουν έγκαιρα και στις αναλογούσες ποσότητες τα καυσόξυλα για τις ατομικές τους ανάγκες.-

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Ιανουάριος, 2021, 8:51 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr