Σε πλήρη ετοιμότητα τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Καστοριάς για να υποδεχτούν και πάλι μαθητές και εκπαιδευτικούς

Σε πλήρη ετοιμότητα τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Καστοριάς για να υποδεχτούν και πάλι μαθητές και εκπαιδευτικούς από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, ενώ κανονικά θα επαναλειτουργήσουν και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί.

Όπως ενημέρωσαν οι αρμόδιοι Πρόεδροι των αντίστοιχων Νομικών Προσώπων του Δήμου Καστοριάς, Δημήτρης Στυλιάδης για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, Σάκης Ρήμος για τους Παιδικούς Σταθμούς και Χρυσούλα Φιλίππου για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, όλες οι μονάδες είναι εφοδιασμένες με πετρέλαιο θέρμανσης και φυσικά με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά και είδη καθαριότητας), προκειμένου να διασφαλιστούν για μία ακόμη φορά από το Δήμο Καστοριάς, οι κατάλληλες και ενδεδειγμένες συνθήκεςστους χώρους εκπαίδευσης.

Ο Δήμος Καστοριάς, από την αρχή της πανδημίας, βρίσκεται εγρήγορση και σε διαρκή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα για την επίλυση όλων των προβλημάτων, για τη διευθέτηση όλων των ζητημάτων και για την άμεση αντιμετώπιση σε οτιδήποτε προκύψει για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία όλων των δομών εκπαίδευσης.

Με την ελπίδα ότι σύντομα θα υπάρξει πλήρης επιστροφή στην κανονικότητα, πολλές ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους.  

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Ιανουάριος, 2021, 6:08 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr