Γιώργος Κύρτσος ”Στήριξη στους εκτροφείς μινκ και χρηματοδότηση ασφαλών εναλλακτικών παραγωγικών δραστηριοτήτων”

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, γραπτή ερώτηση του Ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου προς της αρμόδια επιτροπή

Οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας θα γίνουν αισθητές για μεγάλο χρονικό διάστημα παρά τα μέτρα στήριξης σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο. Μεταξύ αυτών που πλήττονται σκληρά είναι και οι εκτροφείς μινκ, των οποίων το ζωικό κεφάλαιο απειλείται από τον κορονοϊό και ταυτόχρονα απειλεί, όπως αναφέρουν οι ειδικοί, με νέες μεταλλαγμένες μορφές κορονοϊού. Η μέθοδος θανάτωσης εκατομμυρίων ζώων μας δείχνει ότι είναι ανεπαρκές μέτρο η στήριξη των παραγωγών μέσω της ανανέωσης του ζωικού κεφαλαίου, καθώς τα ζώα αρρωσταίνουν ξανά με νέες μεταλλάξεις τις οποίες και μεταδίδουν ταχύτατα στους εκτροφείς και —μέσω αυτών— πιθανώς και στο κοινωνικό σύνολο.

Ερωτάται η Επιτροπή:

diktyo1.com

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Ιανουάριος, 2021, 4:45 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr