Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο τηλεδιάσκεψη με τον Νίκο Χαρδαλιά – Με αγωνία η Π.Ε Κοζάνης αναμένει την αυριανή απόφαση της επιτροπής για το lockdown

Άμεση ανταπόκριση του κ. Χαρδαλιά στη χθεσινή επιστολή του Προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης. Σήμερα πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά στη χθεσινή επιστολή του Προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης Νίκου Σαρρή που είχε ως βασικό θέμα την ενημέρωση για την πραγματική κατάσταση των επιδημιολογικών δεδομένων στην Π.Ε. Κοζάνης.

Λίγες ώρες μετά την παραλαβή της επιστολής ο κ. Χαρδαλιάς επικοινώνησε με τον κ. Σαρρή και σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη των δύο αντρών με την συμμετοχή των μελών της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΒΕ Κοζάνης. 

Ο κ. Χαρδαλιάς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην επιστολή που του απέστειλε το ΕΒΕ Κοζάνης θεωρώντας όπως ανέφερε ότι έπρεπε να ανταποκριθεί σε μία επιστολή που εκφράζει αγωνία, παραθέτει την πραγματική κατάσταση και δεν θέλει να πετύχει κάτι «περισσότερο» π.χ. δημόσιες σχέσεις κ.α. 

Από την πλευρά του ο κ. Σαρρής έθεσε μία σειρά ερωτημάτων που είχαν να κάνουν με το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στην Π.Ε. Κοζάνης, κατά πόσο θα επηρεάσει τις όποιες αυριανές αποφάσεις η ετεροχρονισμένη εμφάνιση επιπλέον κρουσμάτων ενώ παράλληλα ο κ. Σαρρής ζήτησε την άρση των περιοριστικών μέτρων που σχετίζονται με τον επιχειρηματικό κόσμο και την αγορά τονίζοντας ότι οι επιχειρήσεις δεν ευθύνονται για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. 

Επίσης έθεσε και τα οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν από την παρατεταμένη τρίμηνη αυστηρή απαγόρευση.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι οι αποφάσεις βασίζονται στα επιβεβαιωμένα κρούσματα, ότι έχει δοθεί εντολή να εξακριβωθεί τι έγινε με το εργαστήριο που καθυστέρησε την αποστολή των κρουσμάτων, τόνισε ότι δεν ευθύνεται για αυτό ο ΕΟΔΥ, δεν επηρεάστηκε η άποψη των επιδημιολόγων και επεσήμανε ότι η αυριανή αξιολόγηση θα γίνει με την πραγματική εικόνα και τις αναλύσεις των προηγούμενων ημερών και όχι με τα επιπλέον κρούσματα. 

Αύριο όπως τόνισε o κ. Χαρδαλιάς θα υπάρξουν οι αποφάσεις της Επιτροπής και θα αφορούν και τους δήμους της Π.Ε. Κοζάνης. 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Ιανουάριος, 2021, 5:57 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr