Πρόσληψη συμβασιούχου έργου στο ΚΕΓ (Καστοριά)

Χημικό ή Βιοχημικό ή Βιολόγο ή παρεμφερούς κλάδου ζητά το Κέντρο Ελληνικής Γούνας στην Καστοριά.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ∆ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ∆ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:
Το Κέντρο Ελληνικής Γούνας Α.Ε. στα πλαίσια υλοποίησης των ερευνητικών του δράσεων προτίθεται να συνεργασθεί με χημικό ή βιοχημικό ή βιολόγο ή πτυχιούχο ΑΕΙ άλλης παρεμφερούς ειδικότητας. Για το λόγο αυτό ζητείται από τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τα βιογραφικά τους μέχρι 30-4-2011 στα γραφεία του Κ.Ε.Γ. (κάθε τι που αναφέρεται στο βιογραφικό θα πρέπει να μπορεί να αποδειχθεί με νόμιμα αποδεικτικά, όταν αυτά ζητηθούν).
Πέραν του τυπικού πτυχίου λαμβάνονται υπ’ όψη η εμπειρία σε εργαστήριο δοκιμών, η συμμετοχή στην υλοποίηση κοινοτικών προγραμμάτων, η γνώση σε συστήματα ποιότητας καθώς και η γνώση σε θέματα που σχετίζονται με τον κλάδο της γούνας.

Την συγκεκριμένη ανακοίνωση την ψάχναμε στο επίσημο site του ΚΕΓ, αλλά πουθενά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Απρίλιος, 2011, 8:56 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

3 Σχόλια για “Πρόσληψη συμβασιούχου έργου στο ΚΕΓ (Καστοριά)”

 1. Maria papa

  Αν οι προκυρηξεις βγαινουν στα νεα του κλαδου τότε την επιλογη προκυρηξεις τι την έχετε? Με τον ιδιο τρόπο τα αποτελέσματα του διαγωνισμού που θα βγουν ?? στην επικοινωνία?Τέλος πάντων, το όλο συστημα φαινεται πως λειτουργει.αλήθεια τα αποτελέσματα θα βγούν? είμαι αίτημη να κανω ενστάσεις και σιγουρα θα δικαιωθώ!!!! φιλικά προς το κέντρο ελληνικής γούνας!!!!

 2. Νατάσα

  Αλήθεια για την πρόσληψη των συμβασιούχων έργου που ήδη εργάζονται στο ΚΕΓ εδώ και καποιους μήνες όπως έχω μάθει έχει αναρτηθεί ποτέ καμία ανακοίνωση ή όλες οι προσλήψεις έγιναν στα μουλωχτά……;;;;

 3. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση την οποία ψάχνατε, αναρτήθηκε στις 4/4/2011 στα Νέα του Κλάδου – επίσημο site ΚΕΓ.

  Για το Κέντρο Ελληνικής Γούνας
  Ο Διευθύνων Σύμβουλος
  Νικόλαος Χριστοφορίδης

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr