ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ «ΜΥΗΣΙΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Η Θεατρική Ομάδα του Ομίλου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Καστοριάς «ΜΥΗΣΙΣ», πρόκειται να επαναλάβει για το κοινό της Καστοριά το θεατρικό έργο του Αλέξανδρου Αδαμόπουλου «Ο ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ» σε σκηνοθετική πρόταση Βαγγέλη Τσολάκη.

Πρόκειται για ένα παραμύθι με έμπνευση και ποιητική διάθεση, για τη Δημιουργία, τη Ζωή, τον Έρωτα και την Αγάπη, που ευαισθητοποιεί μικρούς και μεγάλους στην κατανόηση και στην έκφραση των αξιών και των συναισθημάτων.

Μια βασιλοπούλα αρνείται να ερωτευτεί και στις πιέσεις του πατέρα της να παντρευτεί, πλάθει μόνη της τον δικό της αγαπημένο, που όμως μπορεί απόλυτα να ελέγχει, τον Σιμιγδαλένιο. Μια άλλη όμως, βασιλοπούλα από ένα μακρινό βασίλειο της τον κλέβει και αναγκάζει την πρώτη βασιλοπούλα να ξεκινήσει ένα ταξίδι αναζήτησής του που φτάνει μέχρι τον ήλιο, το φεγγάρι και τα μακρινά αστέρια. Σ’ αυτή την περιπλάνηση, μέσα από μεγάλο πόνο και μοναξιά, η βασιλοπούλα γνωρίζει τον εαυτό της και καταλαβαίνει το βαθύτερο νόημα της ύπαρξης που είναι η Αγάπη.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μια «θρυλική» παράσταση η οποία ήδη έχει «ανεβεί» περίπου ογδόντα φορές από διάφορα θεατρικά σχήματα σε όλη την Ελλάδα, ενώ η έντυπη πορεία του διανύει ακάθεκτη την ένατη έκδοσή του.

Οι παραστάσεις για την πόλη μας θα δοθούν και πάλι στην θεατρική αίθουσα του 9ο Δημοτικού Σχολείου (Χλόη) τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:

Παρασκευή 8/4 και ώρα 9.30μμ

Σάββατο 9/4 ώρες 5.00 μμ

Ενώ την Κυριακή 10/4 και ώρα 7.00μμ θα φιλοξενηθεί από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Κορησού στον εκεί χώρο πολλαπλών χρήσεων

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Αγ. Μηνά 9, 52100 Καστοριά – τηλ.& φαξ 24670 26273  e-mail: myhsis@yahoo.gr  www.myhsis.gr

Καστοριά 04/04/2011

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Απρίλιος, 2011, 9:03 πμ. στις Κατηγορίες ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr