ΝΕΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ασφαλιστικά μέτρα του Χ. Αζέμη και του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων σήμερα κατά της πρόσφατης απόφασης του Εργατικού κέντρου Καστοριάς για μη νομιμοποίηση των συνέδρων του, μετά την παραποίηση της κατάστασης ψηφισάντων, που υπέβαλε στο εργατικό κέντρο. το σωματείο του.

Επίσης, αλλά ασφαλιστικά μέτρα της προέδρου του Σωματείου Γουνεργατών Ε. Μάρκου για την διαγραφεί τριών συνέδρων της, λόγω διαγραφής περίπου 80-85 μελών της οι οποίοι συμμετέχουν στο νέο σωματείο γουνεργατών » ΤΟ ΚΕΛΕΤΡΟΝ » αλλά και για την διαγραφή του κ. Ε. Αμανατίδη που είναι μεν συνταξιούχος από το 2006 αλλά παράλληλα και ενεργός ΓΟΥΝΕΡΓΑΤΗΣ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Απρίλιος, 2011, 11:36 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr