ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Καστοριά 1 / 4 / 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο Δήμος Καστοριάς συμμετείχε, με τουριστικό περίπτερο, στη διεθνή έκθεση γούνας FUR EXCELLENCE ATHENS που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 – Κυριακή 27 και Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011 στο εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS στην Ανθούσα Αττικής, προβάλλοντας τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, αλλά και το τουριστικό «πακέτο» της περιοχής μας, την ιστορία της και τον πολιτισμό της, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην τουριστική προβολή του τόπου μας και συμπράττοντας με τους διοργανωτές για την επίτευξη του στόχου.

 

Η παρουσία στην έκθεση, τόσο του Δημάρχου όσο και των εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, σηματοδοτεί την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Καστοριάς στον κλάδο της γούνας.

 

Μετά το πέρας της έκθεσης, που κατά κοινή ομολογία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, θεωρούμε χρέος μας να; συγχαρούμε τους διοργανωτές για την ευόδωση των προσπαθειών τους και να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχή έκβαση της έκθεσης.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Απρίλιος, 2011, 12:18 μμ. στις Κατηγορίες ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr