Χάνουμε την ΕΣΣΟ του Μαΐου. ΧAΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚEΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛEΚΤΩΝ A.ΟΡΕΣΤΙΚΟY ;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – Δυστυχώς τα σενάρια οι φήμες οι πληροφορίες για τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται με καταργήσεις πολλών κέντρων νεοσυλλέκτων ( και του Ά.Ορεστικού) αυξάνονται.

Σε όλα τα άλλα κέντρα νεοσυλλέκτων έχουν γίνει οι κατάλληλες προετοιμασίες για την υποδοχή των νεοσυλλέκτων της ΕΣΣΟ του Μαΐου αλλά στον Ά. Ορεστικό σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τίποτα.

Η τακτική γνωστή, χάνουμε μια ΕΣΣΟ, δεύτερη ΕΣΣΟ, και σιγά σιγά πάμε στην κατάργηση.

Μετά την αποκάλυψη μας ότι μάλλον τον ερχόμενο Μάιο δεν θα έρθουν νεοσύλλεκτοι στο κέντρο του Ά.Ορεστικού νομίζουμε πως θα πρέπει άμεσα οι αυτοδιοικητικοί της περιοχής μας να ελέγξουν μέσα και από την στρατολογία αν ξεκίνησαν οι προετοιμασίες ( ενδυμασία,οπλισμός) για την υποδοχή των νέων. Πάντα, 2-3 μήνες νωρίτερα η στρατολογία είχε συγκεκριμένη εικόνα για κάθε ΕΣΣΟ που έρχεται. Για την ΕΣΣΟ του Μαΐου τίποτα……

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Απρίλιος, 2011, 8:45 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr