»ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ΑΠΟ ΤΟ ’74 ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΝΔ . Έτοιμο το σχέδιο νόμου

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση νόμου για τον έλεγχο του «πόθεν έσχες» όλων όσων διετέλεσαν υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί από το 1974 μέχρι και σήμερα, εμφανίζεται η ΝΔ, σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν αναλάβει σχετική πρωτοβουλία. Ο εκπρόσωπος…
της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, ζήτησε από την κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλία και να συμφωνήσουν όλα τα κόμματα στην άμεση εφαρμογή της πρότασης, την οποία έχει διατυπώσει προ πολλού ο Αντώνης Σαμαράς.
Η ΝΔ προτείνει τη σύσταση Επιτροπής Ελέγχου των δηλώσεων «πόθεν έσχες» όσων διετέλεσαν υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί από το 1974 έως σήμερα, όπως και τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των συζύγων και των τέκνων τους.
Χαρακτηριστικό εξάλλου είναι το γεγονός ότι η ΝΔ υποστηρίζει πως θα πρέπει νομοθετικά να παρασχεθεί η δυνατότητα στις αρμόδιες δημόσιες αρχές να προβαίνουν μέχρι και στη δήμευση της περιουσίας που ο ελεγχόμενος απέκτησε αδικαιολόγητα ή μη νόμιμα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Απρίλιος, 2011, 8:57 μμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr