ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΓ

Καστοριά 05/04/2011

Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες,

Η 1η Διεθνής Έκθεση Γούνας FUR EXCELLENCE IN ATHENS, International Fur Fair που πραγματοποιήθηκε 26 με 28 Μαρτίου στην Αθήνα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Κατά γενική ομολογία επρόκειτο για μία υποδειγματική διοργάνωση που άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων σε όλους τους παραβρισκόμενους.

Πεποίθηση των διοργανωτών είναι ότι η επιτυχία της έκθεσης αποτελεί συνολικό επίτευγμα όλων όσοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της, και ειδικά όλων εσάς που πιστέψατε και στηρίξατε το εγχείρημα αυτό.

Σήμερα, στον έντονο ακόμη απόηχο της 1ης Fur Excellence, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη δική σας ιδιαίτερη συμβολή και την άριστη συνεργασία που συνετέλεσε καθοριστικά στην επιτυχία της.

Με την ελπίδα αυτή να είναι μόνο η αρχή μίας μακροχρόνιας και αμοιβαία αποδοτικής επιχειρηματικής σχέσης, επιφυλασσόμαστε για ακόμη περισσότερες ευκαιρίες συνεργασίας στο μέλλον.

Σας περιμένουμε στην επόμενη FUR EXCELLENCE IN ATHENS, International Fur Fair, το 2012.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Απρίλιος, 2011, 8:20 πμ. στις Κατηγορίες ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr