» Δεν θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το κλείσιμο. Αυτό θα γίνει με τον απλό τρόπο να μην δεχθεί σειρά στρατευσίμων»

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – Αποκαλυπτικός ο δημοσιογράφος, Δήμος Βερύκιος σχετικά με τις αποφάσεις του Υπουργείου Άμυνας για τις καταργήσεις των κέντρων νεοσυλλέκτων, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Ραδιοφωνικό Σταθμό του Μεσολογγίου.
Ο κ. Βερύκιος επιβεβαίωσε την ορθότητα του ρεπορτάζ του, στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» για τον «χακί Καλλικράτη» λέγοντας χαρακτηριστικά «με τέτοια ευαίσθητα θέματα για τις τοπικές κοινωνίες δεν παίζουμε».
Έτσι σύμφωνα με τον κ. Βερύκιο το υπουργείο Άμυνας, υπό την ασφυκτική πίεση του υπουργείου Οικονομίας και της Τρόικας για δραστική περιστολή των αμυντικών δαπανών μεταξύ άλλων προβαίνει στις καταργήσεις των κέντρων νεοσυλλέκτων, μεταξύ των οποίων και αυτό του Μεσολογγίου.
Η κατάργηση όπως τόνισε: «δεν θα γίνει με παράτες ή επίσημες ανακοινώσεις αλλά με τον απλό τρόπο να μην δεχθεί σειρά στρατευσίμων και με μετακινήσεις μονίμων στελεχών».
Τέλος όσον αφορά την πιθανότητα ανάκλησης αυτού του σχεδιασμού ο κ. Βερύκιος επανέλαβε την ορθότητα του ρεπορτάζ και με νόημα είπε: «δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά που υποστηρίζονται για παρεμβάσεις πολιτικών παραγόντων κλπ.»
Τα όσα μετέφερε λοιπόν σήμερα ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος είναι άκρως αποκαλυπτικά για τα μέλλον της περιοχής μας, αφού πλέον η τρόικα βλέπουμε να βάζει στο μάτι κατακτήσεις χρόνων των τοπικών κοινωνιών και ειδικά για εμάς το μέλλον προμηνύεται ζοφερό αφού σειρά πλέον έχουν το Νοσοκομείο και το ΤΕΙ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Απρίλιος, 2011, 1:10 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr