Ο Μπεγλίτης πήρε το ρίσκο του. Έκλεισε το στρατόπεδο Κορίνθου.

Το μήνυμα του Μπεγλίτη είναι και σε Πετσάλνικο αλλά και σε άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ότι κοιτάξτε και εγώ πήρα αρνητική απόφαση για την εκλογική μου περιφέρεια, άρα μην κάνετε παρεμβάσεις, δεν αλλάζει κάτι.

Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Άμυνας προστέθηκε ένα ακόμη στρατόπεδο στη λίστα όσων πρόκειται να κλείσουν. Το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Κορίνθου κλείνει και μάλιστα κατόπιν απαιτήσεως Μπεγλίτη,ο οποίος ως γνωστόν εκλέγεται στη Κόρινθο. Το ρίσκο που παίρνει είναι συνεπώς μεγάλο,αλλά η κίνησή του αυτή ασφαλώς και αξιολογείται ως απολύτως θετική.

Αν οι ίδιοι οι πολιτικοί δεν αποδεικνύουν τη συνέπειά τους μεταξύ λόγων και πράξεων δεν κάνουμε τίποτα και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Μπεγλίτης το έπραξε και με το παραπάνω.

Το ΓΕΣ προφανώς για να μην τον φέρει σε δύκολη θέση είχε εξαιρέσει τη Κόρινθο από το σχέδιο κλεισίματος στρατοπέδων,αλλά ο ΑΝΥΕΘΑ,ζήτησε να περιληφθεί και η Κορινθος,όπως προέβλεπε το αρχικό σχέδιο.

Μένει να δούμε τι θα κάνει και ο ΥΕΘΑ για στρατόπεδα που πιθανόν να αγγίζουν τη δική του εκλογική περιφέρεια και πελατεία.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Απρίλιος, 2011, 8:46 πμ. στις Κατηγορίες ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr