ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΙΑ

Ο δήμος Καστοριάς πρέπει να παρέμβει άμεσα. Δείχνουμε εικόνες από σκουπιδότοπο. Οι χωματερές έχουν απαγορευθεί και όπου εντοπίζονται υπάρχουν τεράστια προβλήματα.

Οι εικόνες που παρουσιάζουμε είναι απαράδεκτες, υπήρχε ανοχή από την δημοτική αρχή Αντωνιάδη αλλά και 3,5 μήνες τώρα δεν έχει κάνει τίποτα η δημοτική αρχή Καστοριάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Απρίλιος, 2011, 4:08 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΙΑ”

  1. μαθητής τρίτης λυκείου

    Το θέμα κ.Παραρά δεν έγκειται μόνο στο γεγονός οτι οι τοπικοί παράγοντες (που πάντα για το καλό μας πράττουν)έδειξαν την θέλησή τους για δουλειά και τουσ μή ιδιοτελείς τους σκοπούς αλλά οτι δεν έχουμε μάθει να σεβόμαστε αυτό που κάποιοι άλλοι θα παρακαλούσαν να έχουν.παρόλο που πρίν απο 3 μήνες περίπου οι εργαζόμενοι του νέου διευρυμένου δήμου Καστοριάς προέβησαν σε ενέργειες καθαρισμού της περιοχής, για ακόμη όμως μια φορά επιβεβαιώθηκε αυτό που ισχύει για την Ελλάδα.ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΑ.σε αυτό ακριβώς το σημείο νιώθω την υποχρέςση σαν αυριανός και κριτικά σκεπτόμενοσ πολίτης(όσον αφορά κ την ψήφο μου)να σας τονίσω την έλλειψη οικολογικής αγωγής.Αναμφισβήτητα σε αυτόν τον τομέα υστερούμε.πάντοτε άλλωστε δεν υστερούσαμε?Σαφώς και υστερούσαμε!συνοψίζοντας κύριε Παραρά θα ήθελα να τονίσω πως πέρα της θλιβερής απο πολιτικής πλευράς αδιαφορίας ευθύνη έχουμε και εμείς είτε με την ανοχή μας είτε (χειρότερα) με την συμμετοχή μασ σε τέτοιου είδουσ ενέργειες. Ως νεαρός και αυριανός συνεχιστής της πολιτιστικής μα σ κληρονομιάς ενιωσα την ανάγκη να σας γράψω.Γιατί το μέλλον θεωρητικά μου ανήκει. Θεωρητικά πάντοτε.και εν κατακλείδη πρέπει πάντοτε να έχουμε στον νού μασ τα λόγια του Πλάτων «η παιδεία είναι για τους ανθρώπους ο δεύτερoς ήλιος» (και περιβαλλοντική παιδεί θα πρόσθετα ).ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr