ΚΕΝ Α.ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΜΑΧΗ ΕΤΩΝ. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Κέντρο νεοσυλλέκτων Ά. Ορεστικού. Θυμίζουμε μερικά γεγονότα, διότι από το άγχος τους ορισμένοι και επειδή η ίδια η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ θα λέγαμε τους » αδειάζει » για μια ακόμη φορά, προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους πολίτες της Καστοριάς.

Αυτά βέβαια συνέβαιναν με »επιτυχία» πολλά χρόνια πριν . Σήμερα η κοινωνία προχώρησε πολύ, ωρίμασε, ( και αυτό δεν αρέσει φαίνεται) καταλαβαίνει πολλά για πολλούς.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλη λίστα κέντρων νεοσυλλέκτων που έκλεισαν αλλά και θα κλείσουν. Σήμερα στην Καστοριά, κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ ( ελάχιστοι ευτυχώς) προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο ότι ποτέ δεν υπήρχε θέμα με το κέντρο νεοσυλλέκτων του Άργους Ορεστικού ( ρωτήστε Κεπαπτσόγλου,Γκοσλιόπουλο,Σαββόπουλο) και θα σας πουν αν υπήρχε.

Γιατί κάποιοι κρύφτηκαν όλη την προηγούμενη βδομάδα όταν τους τηλεφωνούσαν αντιπεριφερειάρχες και δήμαρχοι;

Προφανώς και οι ίδιοι δεν ξέραν τι θα γίνει.

Η παρέμβαση Γκοσλιόπουλου που δεν έκατσε να περιμένει από κανέναν να του κλείσει ραντεβού, ήταν μάλλον καθοριστική ( άλλωστε έχει άριστες σχέσεις με τον υπουργό) και ευτυχώς, διότι κάποιοι άλλοι στο πρόσφατο παρελθόν μιλούσαν με τα χειρότερα για τον Βενιζέλο……Ευτυχώς το θέμα το χειρίστηκε ο Γκοσλιόπουλος και οι υπόλοιποι που ήταν μαζί του.

Το μήνυμα πραγματικά το πήραμε.

Φορείς & πολίτες τα προβλήματα τους θα πρέπει να τα λύνουν με άλλους τρόπους.

Προσοχή, το καταλάβαμε ότι η κυβέρνηση ανέπτυξε μηχανισμούς που δίνουν την ευκαιρία στους πολίτες να φτάνουν στα κέντρα εξουσία χωρίς να χρησιμοποιούν εκλεγμένους εμπόρους ελπίδας.

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Απρίλιος, 2011, 4:45 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr