ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – 08.04.2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς κ. Παύλος Κενανίδης δέχτηκε, εκ μέρους του Δημάρχου Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη, την Παρασκευή 08-04-2011 και ώρα 13:00μ.μ. τον Αντιπρύτανη του Εθνικού Οικονομικού Πανεπιστήμιου Τερνόπιλ Ουκρανίας καθ. Σινκάρικ Νικόλας καθώς και τον Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων καθ. Σαβέλιεφ Ευγένιο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους επιδόθηκε χαιρετιστήρια επιστολή του Δημάρχου Τερνόπιλ κ. Sergiy Nadal προς το Δήμαρχο Καστοριάς, τέθηκαν οι βάσεις οικοδόμησης σχέσεων και συνεργασίας σε θέματα πολιτισμού, επιστημών, εκπαίδευσης και ανταλλαγής νέων μεταξύ των δύο Δήμων. καθώς επίσης και θέματα για την συνέχεια της συνεργασίας μεταξύ του τμήματος Διεθνούς Εμπορίου του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά με το Εθνικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο Τερνόπιλ της Ουκρανίας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Απρίλιος, 2011, 10:56 πμ. στις Κατηγορίες ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr