ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

 

Θα ζητήσουν νέα έκτακτη γενική συνέλευση. Ψάχνουν τρόπο να ανατρέψουν τον Γιώργο Μαλέα –

Παυλίδης : »Ταμείο και οικονομικά του εργατικού κέντρου δεν τα βρήκαμε εντάξει». Αυτά θα έλεγε ο Ιωάννης Παυλίδης πρόεδρος της ελεγκτικής επιτροπής του εργατικού κέντρου Καστοριάς:

Στις αρχές του Μάρτη του 2011 και μετά από έλεγχο του ταμείου του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς και των αποφάσεων του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου, αφού συντάξαμε την έκθεση μας σαν ελεγκτική επιτροπή, την παραδώσαμε στην διοίκηση του Εργατικού Κέντρου και μάλιστα την παραδώσαμε με δικαστικό επιμελητή επειδή προφασιζόμενοι διάφορα τα μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου δεν την παραλαμβάνανε, και αφού την υπογράψαμε και τα τρία μέλη της ελεγκτικής επιτροπής. Στην έκθεση αυτή αναφέραμε αρκετές παρατηρήσεις για την κατάσταση τόσο του ταμείου όσο και γενικότερα για τα οικονομικά του Εργατικού Κέντρου τα οποία δεν τα βρήκαμε δυστυχώς όπως θα έπρεπε. (διαβάζετε η έκθεση).

Μέτα από λίγες μέρες πήγαμε όλη η ελεγκτική επιτροπή στο Εργατικό Κέντρο αφού μας κάλεσε η Διοίκηση, για να μας πούνε ότι διορθώσανε αυτά τα οποία εμείς αναφέραμε στην έκθεση μας αυτή, και μετά από τρίωρη λογομαχία και εμφανίζοντάς μας διάφορα έγγραφα τα οποία δηλώνουμε ότι δεν είχαμε την λογιστική εμπειρία να τα ελέγξουμε, τελικά υπογράψαμε το κλείσιμο του ταμείου με πολλές αμφιβολίες στο μυαλό μας για το αν διορθώθηκε κάτι, και πώς διορθώθηκε!!!!Διαπιστώσαμε εκ των υστέρων και μετά από ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών της ελεγκτικής ότι στην ουσία δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με αυτά τα οποία αναφέραμε στην έκθεση και για τον λόγο αυτό 2 μέλη της επιτροπής (ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) δώσαμε τις παραιτήσεις μας μην μπορώντας να σηκώσουμε αυτό το βάρος στην πλάτη μας. Σας κάνουμε γνωστό ότι κατά την διάρκεια του ελέγχου των οικονομικών του έτους 2010 τα οποία αναφέρουμε πιο πάνω, συναντήσαμε πολλές δυσκολίες στο έργο μας από την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, βάζοντας μας σε διάφορες σκέψεις και δυσχεραίνοντας κατά πολύ τον έλεγχό μας. Καλούμε το σώμα να κάνει δεκτές τις παραιτήσεις μας.

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν πρόλαβε να τα πει διότι η γενική συνέλευση διαλύθηκε μετά την ιστορία των οικονομικά τακτοποιημένων σωματείων

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Απρίλιος, 2011, 1:12 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr